Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, September 21

10th Check-up: Supermodel Obes.ngehhhhh

di sebabkan entry ni basi,aku terpaksela korek2 balik memori ni.almaklumla ibu mengandung org ckp cepat lupa...(nak salahkan jugak mengandung,pdhl mmg dasar pelupa kan..muahaaha)


15.9 Khamis
 pagi tu settled kan sume keja kt MARDI.nasib la mardi p0n ada urusetia diorg,so aku idakler kelam kelibut nk uruskan cikgu2 nih.Appointment check up pukul 10.kebetulan en.asben off day,so asbenla meghantar ke KK.

Prosedur biasa cuma kali ni tak amek hb..pasaipa aku pun taktaula.nasib baik jugak pagi tu tak ramai umat,so tunggu jap je masuk jumpa misi. Masuk2 je misi tu tego "aik,,tak beranak lagi?" sbbnya jumpa misi yg sama masa checkup ritu..ala yg suruh aku prepare hospital bag tu..misi ni baik,soft spoken je.
korang nak taw cite,,aku ni kan bz kusus,so tak tick pun carta pgerakan bb tu..pagi b4 cekup baru gigih tick dlm keta..yg taktahan tu aku tertick advance.cuak weh,,mesti kena marah dgn misi...tapi alhamdullilah,misi yg ni baik je,dia siap ckp aku eksaited sgt smpi tick lebih hari..miahahaaaa..

Berat naik 300g.suda 70kg.uwaaaaaaaaa.tak penah seumo idup berat 70kg weh.nasib baik makyong tinggi ala supermodel,idakler nampak obes disitu.hakhaktuiiii!


=)




3 comments:

  1. Pegi KK P9 jugak ke?

    btw, saya keje kat Cyberjaya. Company prebet :D

    ReplyDelete
  2. @Fisha
    -cumel2..puji diri sendirik..lol

    @Amal
    -aah.kk yg paling hectic skli tu..da la spnjg peknen sekali je jumpa dr utk scan..kedekkk betul kan!huhuuuu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...