Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, April 10

Tanda Lahir..


Seminggu sekali update blog kira orait la jugakkannn.hehhhhh

Today nk citer pasal tanda lahir...Setiap orang ada tanda lahir kannnn...Aku?? aku takde kot.hehhh.tak nampak sebarang kelainan/tanda kt badan aku ni..taktaw la kot kt muntot kerr..tak nampak kannn...opppssss!hihiiii

Anakanda aku yang sorang ni pulak lain ceritnya..Lahir-lahir je da obvious kau tanda lahir dia...Kat kaki dia..betul2 kt pelipat antara kaki dan buku lali..Kebiruan gitewww..Memula orang suspect kesan lebam doctor tarik masa bersalin ritu..Last-last baru discover,itu memang tanda lahir Haeqal...

Ok jugakla anakanda punya sign kat kaki..Atleast umi dia buleh kenal oh itu anak aku! Macam anak akak aku, tanda lahir dia kt belakang badan,,siap berbulu..Gegirl okeh! nasibla Adah punya tanda lahir tu kat belakang badan,buleh ditutup dengan baju..So rasanya tader masalah pun..Dah kawen nanti baru suami dia taw..eheheeeee





Tanda lahir Haeqal.beso jugakkan..



Ada sesetengah orang,tanda lahir kat muka,,tangan...Tahi lalat pun orng cakap sebagai tanda lahir..Ada yang besar,kecik..Kadang-kadang kesian pada mereka yg ada tanda lahir tapi takle nak cover..Macam zaman aku sekolah dulu,,wajiblah ko kena ejek..huhuu..mencik kannn...Tapi ini kuasa Allah,jangan pandai-pandai nak buang sebab malu..Melainkan benda tu bawak mudarat,,tak apelah kot kalau nk buang pun..


Anak korang ade tanda lahir tak??? Cerciter..hehhhh




Last jom tengok gambar ini budak yang banyak peel da sekarang!






suke bebenor main air..time weekend keja abah mandikan haeqal.








Konon2 rajin study lettew!






masuk bawah carseat..pastu buat muka: umiii,,help haeqal ummiii







amek gambar dlu sebelum rescue..hahaa







then guling2 sampai terlekat celah kelangkang tu..








situasi biasa..landing selalu keluar dari border






Kalau tido kat sofa kena buat pertahanan dengan bantal




Buat muke tensen bile abah bwk g jln2 time malam! saye ngantokkk..saye nk balik tidoooooo!

~




~





~







~








~



~








~




~






kena buli dengan  umi....kecik2 ko tanak bedung ye..sekarang rasakannnnn..heheeeee




11 comments:

  1. malu iman tgk bebird haeqal.hahaha..
    comel je haeqal salah landing.tp iman pn selalu cmtu.msti bergolek or gostan smpi lebih dr border.heh

    ReplyDelete
    Replies
    1. iman ni,,haeqal cite psl tnda lahir..iman tgk mende lainn..malu la cengginih..(sambil guling2 nyorok bwh carseat..hihiii)

      Delete
  2. uish sexy aa...
    hehe,...bby i - QQ pon ada tanda lahir. obvious kt tangan lg. sebijik mcm maklong nye. hehehee....nmpk nye besar nnt kne beli jam besar la nk cover. huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke..xpe QQ,,nti bule cover.heheeee

      Delete
  3. adam pun ada. Warna biru kat tangan. Tp kecik sikit la. Puas nak menjawab ngan org. Dorang ckp maknya ada kempunan la apa la. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aik,,menda cmtu org ckp sebab kempunan ke...macam2 kannn..

      Delete
  4. My son, tnda lahir btul2 kt tengah kepala. Wana merah besar, pastu itam kt tengah. Da macam topi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekk..myb da beso nti ble ilang kot..tp cute jgk tanda lahir kt situ. :)

      Delete
  5. haeqal nak tido kat sofa je ey..clever haeqal

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehee,risau dia tido kt sofa..guling2 tkut jatuh je.haihh

      Delete
  6. aniq pun ada tanda lahir..kat bahu.. & dia ada tahi lalat juga..kat pinggang sebelah kanan.. waktu baru lahir kecik..tp makin besar ni, tahi lalat pun makin besar... huhu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...