Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sunday, June 26

#3: Baby's Stuff~Shopping Spree



Sape g sale kt sini??????






Tereksiden sebenarnya g soping kt sini..Kebetulan sabtu ritu aku dgn asben n adik ipar jalan2 kt kt Shah Alam ni..Tujuan utama nk survey rumah..Ni memang da jadi rutin bila ade free time,aku dgn asben akan kuar untuk cari rumah..Bukan ape,,skrg dok menyewa je,so asben ingat kalo bule b4 aku deliver,dia nak la cr rumah lain..rumah sendiri...huhuuu..(tapi gaya mcm tak sempat je kann) Opps,lari topik!


Ekceli kitorg terbaca bunting2 kt tiang lampu tu,so alang2 da memang lalu kt area situ,,ape lagi kann,,masuk jela..lagi pulak situ memang area opis asben (Bukit Jelutong, Shah Alam) lagi la senang nak mencari..Sampai sana memang tak ramai orang pun..Kitorg pun doubt jugakla.."aikk,,nape mcm lenggang je.Selalu sale org ramai bagai nak rak..Mesti barang2 tak best.." ha tu first impression la...Lagi pulak sale barang2 kosmetik kann,so just nk masuk tengok2 jela...


Walaupun tak ramai, barang pon ala-ala je,,tapi yang paling aku teruja bila ada barang baby kt situ..belek punya belek sampai asben dgn BIL gelak2 tengok aku memilih..Mau taknye,,aku p pilih baju suar utk budak da besor.HAHA..Da murah,,aku rasa memang nak rembat je sume..Da la sua RM15 je..Mane dapat sua budak murah gitu.Baju pun dari harga RM5..Tapi takde lak jual baju for newborn..tang situ jela frust..


Layan gambar ni..Sory la blur.memang hp tak canggeh pon.hehe


Sweater for kiddos.kain yg best!


Lenggang..puas nk membelek,tader langgar2 vuntut!hehee


ni yg dirembat utk beby tecit umi ni.sweater $20, suar $15, 2 sets of mittens &botties $4.90 & $5.90, set baju tu $10



Ingatkan nak beli la lagi byk2 baju tu, tp asben tak kasi sbb kaler green takde..Satu ni je design yg ada..huhuuuu..Rompers pun ade jual gak..brand Carter's..Tapi aku tak beli pon sebab da beli online ritu..cukupla kot..(oppss,,tengok benda yg dibeli tu mesti korg buley teka gender beby kann..haiiihh,tak seprais dah!) Abahnye pon dapat selai t-shirt $10..Umi je tak beli pape..hehehe



Da habis memborong, kitorg teruskan misi mencari rumah lagi..Habis satu Shah Alam kitorang pusing.Fenat even dok dalam keta je pun...Pastu sambung pulak soping kt Mydin USJ..Tapi tak cari barang beby lagi da..Cari barang dapur pulak ye..heheee.Tapi kuciwa la kt Mydin tu tader jual susu EnfaMama..So terpakse juga beli susu Anmum choc flavor...Da try,,not bad la ;)) Tapi bila jalan kt Mydin je, aku rasa something la kt bawah ni..Rasa macam kua lendir je..nak jalan pon da rase sakit,so aku lepak kt luar,bia asben dgn adik dia je yg beli ape2 yg patut....



Ok, tu je kot gedik nk hapdet.ngeeee..

Daa~



2 comments:

  1. waniey,kat sana rompers berapa ringgit ek?hehe~

    ReplyDelete
  2. $12..taktaw la murah ke idak..hihii

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...