Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, November 16

TORA DATANG LAGI~~~

Bersempena tajuk di atas...aku kembali menekan papan kekunci ini..hihhiii
rangkuman minggu lepas blom habis lg ni..

Lepas jer aku n en.kasih mrayap2 kt pwtc tu,,kitorg decide nk p ikea..sj jalan2 cr pasal,,abeskan duet..hihiiii..singgah jap makn kt burger king..dan en.kasih mengoferkan dirinye untuk menjadi duta beger king..mari kita saksikan photoshot dari en.kasih..^_______*
tu dia en.kasih gigit beger..adehhhh...mcm lazat jer..hihhii

hershey's sundae pie yg gilos shedapppp..kotak je besau,,tp dlm ciput..xpuas mkn pastu mahal..dush~~

dan sekali lagi en.kasih besame begernye~hihii

Dan seterusnya,,kami meneruskan xtvt kami dgn solat asar..dan sesuatu telah tejadi pd diriku..jeng-jeng~~pastukitorg pon gerak ke ikea..jln2,,rehat2 lepak2 kt sofa cmbest dia..adeh,,ase nk tido jer time kejang2 prot tu..hihhiii..dan2 nk balik tu tjumpa skulmet en.kasih..sape yg name diorg? tepet eh..hihiii


PASTU,,ape yg tjadi kt kitorg eh??heheee...balik ptjaya la..balik kepangkuan umah sewa..esok mau kilija..dushhhh~~


b4 balik singgah jap teja,,aku menghabiskan sisa beger king aku..meh aku show off gmbr aku telan beger..tp ni versi ayu...muahahaha~~






okes...stop cni dlu..nti update lagik..hehee








2 comments:

  1. update jgn x update... heheh...

    ReplyDelete
  2. baikla hafizi..erk, name awak mcm name en.kasih saye la..hihiiikkk

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...