Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, August 29

Nak Baby jugak voleyy takkk?


Koranggg,,aku jeles tengok korang2 yang dah peknen 2nd baby

huwaaaaa....

nak jugekssss



saborrr saboorrr


habis je praktikum


dapat je posting (insyaAllah)



Aku teros on!


Nak baby girl (sukati je main nak nak kannnn)

If ade rezeki laaaa


InsyaAllah

Lagi 1 tahun ye....

Haeqal,,ko manje puas-puas ye...
lepasni awak main je dgn abah...

ummi nak main dgn baby baru...hahahaa



ok bai




eh,,nk tepek gambar..lame dah tak tgk tuan tanah kann...
cuba cari yg mana satu..hehhhhh

ni masa rehearsal hari merdeka tadi..semua cekgu pon sporting!













1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...